Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Smart LED light strip Gosund SL1 (2,8m)

10,00€
Εταιρία : Gosund
Κωδικός Προϊόντος : 06-2707
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

 Η έξυπνη λωρίδα LED Gosund θα δώσει στο σπίτι σας υπέροχο και ατμοσφαιρικό φωτισμό. Η συσκευή έχει τη δυνατότητα να ελέγχει μια εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για φορητές συσκευές και χρησιμοποιώντας έξυπνους φωνητικούς βοηθούς όπως το Amazon Alexa και το Google Home. Η λειτουργία απενεργοποίησης σάς επιτρέπει να ελέγχετε τον φωτισμό ακόμη και όταν λείπετε από το σπίτι. Η συσκευή υποστηρίζει εύρος ζώνης WiFi 2,4 GHz.
 Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο στην κασέτα, η συσκευή μπορεί να μεταβεί σε μια λειτουργία που θα αλλάξει το φως στο ρυθμό της μουσικής. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα λύση για πάρτι στο σπίτι όπου μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας μια επιπλέον έλξη.
Η ταινία LED έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει 8 έτοιμες σκηνές, οι οποίες θα βοηθήσουν, ανάλογα με τη διάθεσή μας, να μετατρέψουν το σπίτι σε ένα ζωντανό και ποικίλο περιβάλλον. Ο φωτισμός είναι εξαιρετικός για το μπάνιο, την κουζίνα, το σαλόνι, την οροφή, τη σκάλα, το γραφείο και την τηλεόραση.
Με την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα ταινιών που μπορούν να ελεγχθούν ταυτόχρονα. Αυτή η λύση μας εξοικονομεί χρόνο όταν θέλουμε να ενοποιήσουμε τον φωτισμό στο σπίτι. Οι κασέτες μπορούν να ελεγχθούν από διαφορετικές συσκευές. Για να αποκτήσετε τον έλεγχό τους, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα μοιραστείτε με άλλους.
 
Model SL1
In put USB 5V/1A
Dimensions 2,8m/11mm
Communication WiFi  (2,4 GHz)
Application Smart Life (Tuya App)
Box's dimensions 15x18,5x2,5