Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

TRACER Rayder 4 in 1 PC/PS3/PS4/Xone

74,59€
Εταιρία : TRACER
Κωδικός Προϊόντος : 06-2596
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Ονειρεύεστε να πετύχετε σε εικονικούς αγώνες αυτοκινήτων; Ή ίσως η δυναμική οδήγηση σε προσομοιωτή είναι το πάθος σας, από το οποίο θέλετε να έχετε τη μέγιστη ικανοποίηση; Ανεξάρτητα από το κίνητρό σας, το τιμόνι Tracer Rayder 4in1 είναι το μοναδικό αξεσουάρ που πρέπει απλά να έχετε! Ανακαλύψτε το καταπληκτικό τιμόνι ειδικά για αγώνες - ένα τιμόνι υψηλών προδιαγραφών για μια καταπληκτική οδηγική εμπειρία. Το τιμόνι Tracer Rayder ανήκει στη δημοφιλή γραμμή Gamezone, που δημιουργήθηκε ειδικά για παίκτες που εκτιμούν το συνδυασμό της υψηλής ποιότητας κατασκευής και των προηγμένων δυνατοτήτων των συσκευών παιχνιδιών.

• Συμβατό με PC, PS3, PS4 και Xbox ONE.
• 12 κουμπιά.
• Λειτουργία δόνησης.
• Επιτάχυνση ελατηρίου.
• Ένδειξη LED.
• Μέγιστη γωνία στροφής τιμονιού - 180 μοίρες.
• Πετάλια ελατηρίου.
• Καλώδιο μήκους 180 cm.

Δυναμική οδήγηση
Χάρη στο τιμόνι Tracer Rayder, θα ζήσετε τον ρεαλισμό του παιχνιδιού, το οποίο δεν μπορεί να παρασχεθεί από πληκτρολόγιο υπολογιστή ή ακόμα και από τον καλύτερο χειριστήριο στην περίπτωση μιας κονσόλας. Η συσκευή διαθέτει 12 κουμπιά που επιτρέπουν τον διαισθητικό έλεγχο και την ακριβή αντίδραση σε οποιαδήποτε κατάσταση σε έναν εικονικό δρόμο. Ο εργονομικά σχεδιασμένος τροχός έχει ρυθμιζόμενη γωνία στροφής έως 180 μοίρες, κάτι που θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε το τιμόνι σε διάφορους τύπους αγώνων και αγώνων. Το σύστημα κραδασμών έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει επιπλέον ερεθίσματα μέσω μιας σειράς δονήσεων που μιμούνται την κίνηση σε μια συγκεκριμένη επιφάνεια. Τα πεντάλ γκαζιού που περιλαμβάνονται στο σετ θα σας δώσουν την αίσθηση του πραγματικού ελέγχου του οχήματός σας. Θα νιώσετε σαν οδηγός ράλι που συμμετέχει σε έναν πραγματικό αγώνα.

Άνεση χρήσης
Το τιμόνι Tracer Rayder είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, το οποίο παρέχει μια ρεαλιστική και ακριβή λειτουργία. Όλα τα στοιχεία είναι τέλεια τοποθετημένα έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε ομαλές κινήσεις ενώ παίζετε. Τα κουμπιά είναι διατεταγμένα με διαισθητικό τρόπο, κάτι που επιτρέπει ένα άνετο παιχνίδι. Το σταθερό σύστημα στήριξης διασφαλίζει ότι το τιμόνι σας θα παραμένει πάντα σταθερά συνδεδεμένο στην κορυφή του τραπεζιού και τίποτα δεν θα χαλάσει την απόλαυση του παιχνιδιού σας. Πρόσθετα αξεσουάρ, όπως πεντάλ γκαζιού και φρένων, θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στο πιλοτήριο ενός πραγματικού αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Ευέλικτη λύση
Συμμετέχετε σε συναρπαστικούς αγώνες ανεξάρτητα από την πλατφόρμα. Το τιμόνι Tracer Rayder είναι συμβατό τόσο με υπολογιστή, όσο και με κονσόλες PS3, PS4 και Xbox One. Έχετε περισσότερες από μία πλατφόρμες παιχνιδιών; Ή μήπως σκοπεύετε να αγοράσετε μια κονσόλα; Με το τιμόνι Tracer, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την αντιστοίχιση της συσκευής στην πλατφόρμα - μπορείτε να εναλλάσσετε ελεύθερα μεταξύ διαφόρων συστημάτων. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι η συσκευή λειτουργεί τόσο σε λειτουργία X-Input όσο και σε D-Input.