Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen Καλώδιο XLR Female to XLR Male AV130 Cable 5m - Μαύρο 20712

9,68€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-3817
Κωδικός Προμηθευτή : 06-3817
Διαθεσιμότητα : ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Απολαύστε τέλειο ήχο με το καλώδιο επέκτασης μικροφώνου UGREEN AV130.

Το προϊόν είναι ευέλικτο και ανθεκτικό, έτσι θα σας δώσει εξαιρετική ελευθερία σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Συμβατό με πολλές συσκευές και προσφέρει ήχο κοντά σε Hi-Fi, θα σας εκπλήξει με χιλιάδες δυνατότητες. Ένας υψηλής ποιότητας χάλκινος αγωγός είναι υπεύθυνος για τη βελτιωμένη ποιότητα ήχου. Η επέκταση προσφέρει επίσης μείωση θορύβου, ώστε το μικρόφωνό σας να μπορεί να λαμβάνει τον ήχο ακόμα καλύτερα. Όλα αυτά καθιστούν δυνατή την εγγραφή απολαυστικών υλικών χωρίς καν το παραμικρό πρόβλημα.

Η ευρεία συμβατότητα του προϊόντος το καθιστά κατάλληλο για πολλές εφαρμογές. Με τη βοήθειά του μπορείτε, για παράδειγμα, να συνδέσετε ένα μικρόφωνο σε μια κάρτα ήχου και να ηχογραφήσετε το τραγούδι σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνδέσετε την κονσόλα με έναν ενισχυτή για να απολαύσετε εξαιρετικά ηχητικά εφέ. Η επέκταση είναι επίσης συμβατή με κάμερες και ηχεία.

Η εντυπωσιακή μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι εγγυημένη από ένα στιβαρό καλώδιο. Η θήκη του είναι κατασκευασμένη από φιλικό προς το περιβάλλον PVC. Αυτό το καθιστά απίστευτα εύκαμπτο και ταυτόχρονα ανθεκτικό στη φθορά, γεγονός που το καθιστά εύκολο στη χρήση σχεδόν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Producent  UGREENNameXLR-XLR kabelModelAV102ColorBlackShieldPure copper shieldingMaterialOxyacid free copperLenght5 m