Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen MU101 ergonomic wireless mouse Bluetooth 2.4 GHz - blue 15807

13,01€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4910
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4910
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Ασύρματο ποντίκι Ugreen MU101 με εργονομικό σχήμα και μονάδα Bluetooth (2,4 GHz) - μπλε

Με το ασύρματο ποντίκι Ugreen MU101, κάθε κλικ θα γίνει ευχαρίστηση και η εργασία με υπολογιστή θα είναι πιο άνετη και διαισθητική. Οι προηγμένες ρυθμίσεις DPI, το εργονομικό σχήμα και η ευελιξία στην επιλογή της λειτουργίας σύνδεσης κάνουν το ποντίκι Ugreen MU101 όχι μόνο άνετο και κομψό, αλλά και εξαιρετικά λειτουργικό. Έτσι θα προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής και τη δουλειά σας. Επιλέξτε ποιότητα και άνεση. Επιλέξτε το ποντίκι Ugreen MU101! Τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του ποντικιού Ugreen MU101: Παρέχει ακρίβεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1000, 1600, 2000 ή 4000 DPI. Είναι η τέλεια λύση τόσο για ακριβή εργασία όσο και για δυναμική ψυχαγωγία. Έχει καθολική συμβατότητα.

Είτε εργάζεστε σε Windows, macOS, Chrome OS ή Linux, το ποντίκι Ugreen MU101 θα παρέχει πάντα μια ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία χρήστη. Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματη ελευθερία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ποντίκι Ugreen MU101 τροφοδοτείται από μπαταρίες AA. Επιτρέπει τη σύνδεση μέσω Bluetooth ή προσαρμογέα USB. Απλώς επιλέξτε τη μέθοδο επικοινωνίας που προτιμάτε και είστε έτοιμοι! Ελαχιστοποιεί την κούραση ακόμα και σε πολλές ώρες εργασίας. Το εργονομικό σχήμα του ποντικιού ταιριάζει τέλεια στο χέρι σας.

Προσδιορισμός:

Μάρκα: Ugreen

Μοντέλο: MU101

DPI: 1000 / 1600 / 2000 / 4000

Συμβατότητα: Windows / macOS / ChromeOS / Linux

Συνδεσιμότητα: 2,4 GHz / Bluetooth

Αριθμός κουμπιών: 5

Εύρος λειτουργίας: έως 15 m

Τροφοδοσία: 1x μπαταρία ΑΑ

Περιλαμβάνεται: Δέκτης USB Μπλε χρώμα Ακριβής ρύθμιση DPI Το ασύρματο ποντίκι Ugreen MU101 προσαρμόζεται στο στυλ εργασίας και ψυχαγωγίας σας χάρη στη δυνατότητα επιλογής επιπέδων DPI: 1000, 1600, 2000 ή 4000.

Είναι μια ιδανική λύση τόσο για έναν ακριβή γραφίστα όσο και για έναν δυναμικό παίκτη. Η ακρίβεια και η ευελιξία σε μία συσκευή είναι το κλειδί για άνετη και αποτελεσματική εργασία. Καθολική συμβατότητα Δεν έχει σημασία αν εκτελείτε τις καθημερινές σας εργασίες σε Windows, macOS, Chrome OS ή Linux - το ασύρματο ποντίκι Ugreen MU101 εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία με οποιοδήποτε σύστημα. Η καθολική συμβατότητα επιτρέπει την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία, εξαλείφοντας τυχόν τεχνολογικά εμπόδια. Τροφοδοτικό μεγάλης διάρκειας σε μπαταρίες AA Με το ασύρματο ποντίκι Ugreen MU101 που τροφοδοτείται από μπαταρίες AA, μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστη ελευθερία χωρίς συνεχή φόρτιση.

Η μακροχρόνια διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει αδιάλειπτες περιόδους εργασίας ή παιχνιδιού. Απρόσκοπτη σύνδεση μέσω Bluetooth ή προσαρμογέα USB Όταν επιλέγετε το Ugreen MU101, δεν περιορίζεστε σε έναν τύπο σύνδεσης. Μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις και τις ανάγκες του. Προτιμάτε το Bluetooth για γρήγορη και ασύρματη σύνδεση; Ή μήπως ένας παραδοσιακός προσαρμογέας USB για σταθερότητα και αξιοπιστία; Το ποντίκι Ugreen MU101 προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χρήστη, εξασφαλίζοντας άνεση και αποτελεσματικότητα στην εργασία. Εργονομία για την άνεσή σας Το εργονομικό σχήμα του ποντικιού Ugreen MU101 έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την κόπωση των χεριών ακόμα και κατά τις μεγαλύτερες ώρες εργασίας. Η τέλεια εφαρμογή στο σχήμα του χεριού μειώνει την ένταση, καθιστώντας το τον τέλειο σύντροφο για όποιον εκτιμά την άνεση και την υγεία.