Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Keyboard TRACER gamezone LoCCar 46651

14,30€
Εταιρία : TRACER
Κωδικός Προϊόντος : 06-2052
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

 Το πληκτρολόγιο Tracer GAMEZONE LoCCar πλήρους μεγέθους είναι ιδανικό για λιγότερο προηγμένους παίκτες. Έως 12 ενσωματωμένα πλήκτρα πολυμέσων επιτρέπουν την άνετη και βέλτιστη διαχείριση των μέσων σας. Μια πρόσθετη οπτική αναβάθμιση είναι ένας οπίσθιος φωτισμός πληκτρολογίου LED 3 ζωνών, ο οποίος θα κάνει τη χρήση του πληκτρολογίου σας πιο ευχάριστη όχι μόνο κατά τη διάρκεια των μαραθωνίων παιχνιδιού, αλλά όλη την ώρα!
 
• Φωτισμός RGB.
• Ευέλικτη σύνδεση USB.
• 12 πλήκτρα πολυμέσων.
 
Οπίσθιος φωτισμός RGB
Ένας όμορφος φωτισμός θα κάνει τις βραδινές σας συνεδρίες παιχνιδιών συναρπαστικές. Ο οπίσθιος φωτισμός πληκτρολογίου LED 3 ζωνών σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη σχεδίαση του πληκτρολογίου Tracer LoCCar σύμφωνα με το γούστο και τη διάθεσή σας. Βελτιώστε την εμπειρία παιχνιδιού σας με μοντέρνο οπίσθιο φωτισμό RGB.
 
Πλήκτρα πολυμέσων και υψηλή ποιότητα
Το πληκτρολόγιο Tracer LoCCar διαθέτει 12 πλήκτρα πολυμέσων που σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε τον ήχο γρήγορα και άνετα. Οι διακόπτες μεμβράνης και η συμπαγής κατασκευή εγγυώνται υψηλή αντοχή ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο σκληρών μονομαχιών σας.
 
Ευέλικτη σύνδεση
Ένα καλώδιο 1,3 m και μια διεπαφή USB σάς επιτρέπουν να συνδέσετε το πληκτρολόγιο σε υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Μια ελαφριά, ανθεκτική κατασκευή κάνει αυτή τη συσκευή ιδανική για παίκτες.
 
Producent: TRACER
Wire length: 1,3
Number of multimedia buttons: 12
Mechanism: Membrane
Software: No
Warranty (months): 24
Key drop: classic
Technology: wired
Keyboard type: full-sized
Operating systems compatibility: Windows 98 SE / ME / 2000 / XP / VISTA / 7
Plug: USB
Wrist pad: No
Illuminated keys: 3 colors
Series: Battle Heroes