Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Baseus Super Si φορτιστής τοίχου 20W PD USB-C - Μαύρο CCSUP-B01

8,33€
Εταιρία : BASEUS
Κωδικός Προϊόντος : 06-2679
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

 Ο συμπαγής φορτιστής Baseus 1C επιτρέπει γρήγορη φόρτιση συσκευών έως 20W. Χάρη σε ένα πολύπλοκο σύστημα ασφαλείας, προστατεύει τον εξοπλισμό που τροφοδοτείται από ζημιές. Είναι συμβατό με ολόκληρη τη γκάμα smartphone και tablet και το εύρος τάσης AC 100-240V σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο.
Οι τεράστιες δυνατότητές του συμβαδίζουν με το μικρό του μέγεθος - μπορείτε εύκολα να το χωρέσετε ακόμα και στην τσέπη σας!
Με αυτήν την πρακτική συσκευή, μπορείτε να φορτίσετε τηλέφωνα με δυνατότητα PD έως και 3 φορές πιο γρήγορα από ό, τι με τους παραδοσιακούς φορτιστές. Σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε περίπου το 50% της μπαταρίας σε μόλις 30 λεπτά. Αυτό είναι μια εξαιρετική εξοικονόμηση χρόνου - δεν χρειάζεται να περιμένετε ώρες για να είναι το smartphone σας έτοιμο για χρήση ξανά!
Ο φορτιστής Baseus προσαρμόζει αυτόματα την τρέχουσα τιμή στον τύπο της συσκευής που τροφοδοτείται για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη ταχύτητα φόρτισης και να την προστατεύσει από ζημιές. Η συσκευή διαθέτει επίσης ειδική προστασία από υπερφόρτωση, βραχυκύκλωμα και υπερθέρμανση, μεταξύ άλλων. Το περίβλημα ABS συμβάλλει σε μια πιο αποτελεσματική διανομή θερμότητας, προστατεύοντάς σας από εγκαύματα και αποτρέποντας ζημιές στο φορτιστή.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με επιτυχία σε συνδυασμό με τράπεζες ισχύος, λαμπτήρες γραφείου ή ανεμιστήρες χειρός. Η υποστήριξη πολλών πρωτοκόλλων γρήγορης φόρτισης καθιστά αυτόν τον μοναδικό φορτιστή κατάλληλο για σχεδόν κάθε κατάσταση!
 
Brand Baseus
Name Super Si Quick Charger 1C
Model CCSUP-B01
Weight 49g
Color Black
Input AC 100V-240V~, 50/60Hz, 0.8A
USB-C output 5V=3A, 9V=2A, 9V=2.22A, 12V=1.67A, 15V=1.3A, 20W Maks.