Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Ugreen MK003 wired keyboard and mouse set - black 90561

16,09€
Εταιρία : UGREEN
Κωδικός Προϊόντος : 06-4909
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4909
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Σετ ενσύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Ugreen MK003 - μαύρο

Βυθιστείτε σε έναν κόσμο απεριόριστης άνεσης και αποτελεσματικότητας με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι Ugreen MK003. Αυτό το συμπαγές και ευέλικτο κιτ σάς επιτρέπει να εργάζεστε ομαλά σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, από Windows έως Mac OS, iOS και Android. Απόδοση και συμβατότητα στα χέρια σας! Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του σετ: Συμβατότητα: Ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι Ugreen MK003 παρέχουν αξιόπιστη απόδοση, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε αποτελεσματικά σε διάφορες πλατφόρμες. Υψηλότερο επίπεδο αντοχής: Με πλήκτρα υψηλής ποιότητας που μπορούν να αντέξουν έως και 10 εκατομμύρια πατήματα πλήκτρων, μπορείτε να είστε σίγουροι για μακροχρόνια απόδοση χωρίς την ανάγκη συχνής αντικατάστασης υλικού. Εργονομικός σχεδιασμός ποντικιού: Το περίγραμμα του ποντικιού εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή στο χέρι, που επιτρέπει την άνετη και απρόσκοπτη χρήση για πολλές ώρες. Υψηλή ευαισθησία: Το ποντίκι έχει ανάλυση 1200 DPI, εξασφαλίζοντας ακριβή και ομαλή λειτουργία, ανεξάρτητα από τη χρήση.

Πρακτικό plug-and-play - Η υποδοχή USB plug-and-play συνδέει πληκτρολόγιο και ποντίκι χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης, παρέχοντας μια πρακτική και αποτελεσματική λύση. Καμπυλωμένα πλήκτρα: Τα πλήκτρα του πληκτρολογίου έχουν ανάγλυφη υφή, γεγονός που παρέχει καλύτερη πρόσφυση και ακρίβεια κατά την πληκτρολόγηση, γεγονός που κάνει τη χρήση του πληκτρολογίου ακόμα πιο άνετη. Αντοχή σε διαρροή: Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του, το πληκτρολόγιο είναι ανθεκτικό σε τυχαία χυμένο υγρό, γεγονός που παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στην καθημερινή εργασία.

Προσδιορισμός:

Μάρκα: Ugreen

Μοντέλο: MK003

Τύπος ποντικιού: Οπτικό

Ευαισθησία ποντικιού: 1200 DPI

Τύπος πληκτρολογίου: Μεμβράνη

Διάταξη πληκτρολογίου: Η.Β

Αριθμός κλειδιών: 104

Συμβατά συστήματα: Windows macOS Linux ChromeOS

Μήκος καλωδίου: 1,5 m

Υποδοχές: USB-A

Υλικό: ABS

Μαύρο χρώμα

Συμβατότητα: USB 1.1 και άνω Πρόσθετες πληροφορίες : Αριθμητικό πληκτρολόγιο, Αδιάβροχο, Plug & Play Εργονομικός σχεδιασμός ποντικιού Το σχήμα του ποντικιού έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή στο χέρι, ελαχιστοποιώντας την κούραση και την ταλαιπωρία ακόμη και κατά την παρατεταμένη χρήση. Αφήστε το χέρι σας να ακουμπήσει στην καλύτερη εργονομική λύση της αγοράς! Υψηλή ευαισθησία 1200 DPI Χάρη στην ευαισθησία 1200 DPI, το ποντίκι παρέχει ασυναγώνιστη ακρίβεια και ομαλότητα στην κίνηση, που σας επιτρέπει να πλοηγείστε με ακρίβεια στην οθόνη και να εκτελείτε αποτελεσματικά εργασίες ανεξάρτητα από τον τύπο τους. Ανθεκτικό για 10 εκατομμύρια πρέσες

Τα κλειδιά υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν απόδοση μεγάλης διάρκειας, επιτρέποντας την εντατική χρήση χωρίς το άγχος της γρήγορης φθοράς. Τώρα μπορείτε να εστιάσετε στην εργασία σας χωρίς να ανησυχείτε για την κατάσταση του εξοπλισμού σας! Κλειδιά με περίγραμμα Τα πλήκτρα του πληκτρολογίου έχουν ανάγλυφη υφή, γεγονός που εξασφαλίζει καλύτερο κράτημα και ακρίβεια κατά την πληκτρολόγηση, κάνοντας τη χρήση ακόμα πιο άνετη. Ανθεκτικό στη διαρροή Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του, το πληκτρολόγιο είναι ανθεκτικό στην τυχαία έκχυση υγρού, γεγονός που παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στην καθημερινή εργασία.