Καλέστε μας:

210 2639122

ΜΕΝΟΥ

Thrustmaster Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition

390,00€
Εταιρία : Thrustmaster
Κωδικός Προϊόντος : 06-4444
Κωδικός Προμηθευτή : 06-4444
Διαθεσιμότητα : ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ποσότητα

Μοιραστείτε το

Το Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition είναι ένα αντίγραφο σε κλίμακα 1:1 του τιμονιού του θρυλικού μονοθέσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου Ferrari SF1000.

Διαθέτει τα εμβληματικά γράμματα και τις επίσημες σημάνσεις που βρίσκονται στο πραγματικό τιμόνι, καθώς και μια οθόνη LCD IPS 109 mm που εμφανίζει έως και 69 πληροφορίες αγώνα.

Η οθόνη αγώνων διαθέτει διαφορετικά δέρματα για τον τύπο του παιχνιδιού ή το αυτοκίνητο που πρόκειται να οδηγηθεί και 21 λυχνίες LED: 15 για την ταχύτητα του κινητήρα και 2 επί 3 για τις σημαίες ελέγχου του αγώνα.

Η δομή της πρόσοψης του τιμονιού από 100% ανθρακονήματα προσφέρει ισορροπημένη ανατροφοδότηση δύναμης για εξαιρετικά ακριβείς κινήσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων, ειδικά σε παιχνίδια που εστιάζουν σε μονοθέσια οχήματα. Οι λαστιχένιες λαβές με υφή και τα εναλλάξιμα κουπιά αλλαγής ταχυτήτων Thrustmaster T-Chrono Paddles (πωλούνται ξεχωριστά) καθιστούν αυτό το τιμόνι ρεπλίκα ένα πραγματικά ευέλικτο αγωνιστικό εργαλείο που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε οδηγού.

Με επίσημη άδεια από τη Ferrari, το τιμόνι είναι συμβατό με όλες τις βάσεις των αγωνιστικών τροχών Thrustmaster T-Series (πωλούνται ξεχωριστά) και είναι πλήρως λειτουργικό σε PC (Windows 10), PlayStation 4, 5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.